Catering

Buffet De Eetalage

Vanaf 10 personen € 11,50 p.p.

* huisgemaakte rundvleessalade
* 3 keuzes uit de volgende warme gerechten, geserveerd in chafing dishes:
– minischnitzel
– kipsaté
– varkenshaaspuntjes in champignonroomsaus
– tongfilet met witte wijnsaus
* gebakken aardappelen
* rauwkost, stokbrood, kruidenboter en twee koude sauzen.

Voor kinderen is er de mogelijkheid om een frikandel of kroket met frites, mayonaise en appelmoes te bestellen.

Mocht u borden, bestek en servetten bij het buffet wensen, dan berekenen wij € 1,50 p.p. hiervoor.
Er worden geen bezorgkosten berekend door De Eetalage.

U kunt tot 3 dagen van te voren persoonlijk of telefonisch bestellen,
per mail minimaal 5 dagen van te voren, graag een telefoonnummer vermelden.

Buffet de Blankenburger

Vanaf 10 personen € 14,50 p.p.

* huisgemaakte rundvleessalade en huisgemaakte zalmsalade
* 3 keuzes uit de volgende warme gerechten, geserveerd in chafing dishes:
– spare ribs
– varkenshaaspuntjes in champignonroomsaus
– tongfilet met witte wijnsaus
– kipsaté
– minischnitzel
* warme groente en gebakken aardappelen
* rauwkost, stokbrood, kruidenboter en twee koude sauzen

Voor kinderen is er de mogelijkheid om een frikandel of kroket met frites, mayonaise en appelmoes te bestellen.

Mocht u borden, bestek en servetten bij het buffet wensen, dan berekenen wij € 1,50 p.p. hiervoor.
Er worden geen bezorgkosten berekend door De Eetalage.

U kunt tot 3 dagen van te voren persoonlijk of telefonisch bestellen,
per mail minimaal 5 dagen van te voren, graag een telefoonnummer vermelden.

Koud/warm hapjesbuffet

Vanaf 10 personen € 11,50 p.p.

Koude gerechtjes:
* Luxe hapjes; crostini’s met o.a. rundercarpaccio, gerookte zalm en geitenkaas
* Penne pastasalade met chorizo en tonijn
* Salade met gegrilde mediterraanse groenten
Warme gerechtjes:
* Gehaktballetjes in tomatensalsa
* Gamba’s met pesto
* Pikant gemarineerde kipspiesjes

Hierbij serveren we stokbrood, 2 koude sauzen, olijventapenade en kruidenboter.

Uitbreiding van het buffet is in overleg altijd mogelijk.

Mocht u bordjes, bestek en servetten bij het buffet wensen,
dan berekenen wij € 12,50 p.p. voor het buffet.
Er worden geen bezorgkosten berekend door De Eetalage.

U kunt tot 3 dagen van te voren persoonlijk of telefonisch bestellen,
per mail minimaal 5 dagen van te voren, graag een telefoonnummer vermelden.

Hapjesbuffet Classic

vanaf 15 personen € 11,00 p.p.

* Crostini’s met gerookte zalm, rundercarpaccio en eiersalade
* Huisgemaakte rundvleessalade
* Kipspiesjes met satésaus
* Gehaktballetjes in jus
* Warm vlees met broodjes apart
* Stokbrood, kruidenboter en knoflooksaus

Mocht u bordjes, vorkjes en servetten bij het hapjesbuffet wensen,
dan berekenen we 12,00 p.p. voor het buffet.
Er worden geen bezorgkosten berekend door De Eetalage.

U kunt tot 3 dagen van te voren persoonlijk of telefonisch bestellen,
per mail minimaal 5 dagen van te voren, graag een telefoonnummer vermelden.

Winterkostbuffetten met vlees van de ambachtelijke slager

Stamppotbuffet De Eetalage
vanaf 15 personen € 10,50 p.p.

* Boerenkoolstamppot en zuurkoolstamppot
* Speklap, rookworst en verse worst
* Jus, zuren en mosterd

Stamppotbuffet De Blankenburger
vanaf 15 personen € 12,00 p.p.

* Boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot en hutspot
* Rookworst, speklap, verse worst en hachee
* Jus, zuren en mosterd

Winterkostbuffet kompleet
vanaf 15 personen € 14,50 p.p.

* Boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot en hutspot
* Huisgemaakte wildpeper van hert en wildzwijn
* Rookworst, speklap, verse worst en Twentsche bakbloedworst
* Stoofpeertjes
* Jus, zuren en mosterd

Mocht u borden, bestek en servetten bij het stamppotbuffet wensen, dan berekenen wij € 1,25 p.p. hiervoor.
Voor kleinere aantallen hebben we altijd wel een oplossing.
Er worden geen bezorgkosten berekend door De Eetalage.
U kunt tot 3 dagen van te voren persoonlijk of telefonisch bestellen.

Openingstijden:
Woensdag t/m zondag vanaf 12:00 uur geopend voor bestellingen en reserveringen.
Maandag en dinsdag gesloten, de feestdagen uitgezonderd.