Dinerkaart

Voorjaarsmenu

U kunt uw eigen 3-gangen menu samenstellen uit de onderstaande gerechten:

Voorgerechten

Licht gebonden aspergesoep met beenham of gerookte zalm
Of
Milde rode currysoep met bosui en paprika
Of
Lentesalade met rundercarpaccio en huisgerookte kalkoenfilet
met groene asperges en aceto balsamico caramel
Of
Salade met warm gemarineerde zalm en rilette van makreel
met mosterd-dille dressing

Hoofdgerechten

Vis van de dag met passende saus
Of
Saltimbocca van kalf, omwikkeld met parmaham en salie
met risotto ‘primavera’ en rode portjus
Of
Spies De Eetalage van lendebiefstuk en varkenshaas met pepersaus
Of
Malse boerenkotelet met gebakken champignons

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites en een frisse salade.

Desserts

Crème brûlée met vanilleroomijs en caramel
Of
Parfait van witte chocolade met hangop van boerenyoghurt
en gemarineerde bosvruchten
Of
Coupe De Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
Of
Irish Coffee / French Coffee / Italian Coffee
Voorjaarsmenu: 3-gangen keuzemenu € 27,00

De à la carte kaart naar eigen keuze:

Voorgerechten en soepen

Lentesalade met rundercarpaccio en huisgerookte kalkoenfilet
met groene asperges en aceto balsamico caramel
€ 8,75

Gebakken mosselen en gamba’s, gegratineerd met oude kaas
€ 8,75

Salade met warm gemarineerde zalm en rilette van makreel
met mosterd-dille dressing
€ 8,75

Rundercarpaccio met pesto, gehakte hazelnoten, oude kaas en rucola
€ 8,75

Mediterraanse salade met geitenkaas (vegetarisch)
€ 8,25

Proeverij voor 2 personen
met diverse vis- en vleesgerechtjes
€ 19,00

Licht gebonden aspergesoep met beenham of gerookte zalm
€ 5,50

Milde rode currysoep met bosui en paprika
€ 5,50

Twentsche groentensoep met ballen
€ 5,25

Hoofdgerechten

Flensje gevuld met spinazie en zongedroogde tomaat,
overbakken met geitenkaas en geserveerd met tomatensalsa (vegetarisch)
€ 15,75

Atlantische tongfilet met witte wijnsaus
€ 15,50

Vis van de dag met passende saus
€ 17,50

Vispalet met Atlantische tongfilet, rode mulfilet en gamba
met fettuccine pasta en tomatensalsa
€ 17,50

Malse boerenkotelet met gebakken champignons
€ 16,50

Saltimbocca van kalf, omwikkeld met parmaham en salie
met risotto ‘primavera’ en rode portjus
€ 17,00

De ‘Blankenburger’
Huisgemaakte burger met alles d’r op en d’r an
€ 13,75

Varkenshaasspies met satésaus
€ 15,75

Zacht gegaarde kip ‘Napoleon’ met champignons,
afgeblust met Cognac en geserveerd in kalfsjus
€ 15,75

‘Ribs & Wings’
Spare ribs en chickenwings met Original BBQ-sauce en knoflooksaus
€ 15,75

Spies De Eetalage van lendebiefstuk en varkenshaas met pepersaus
€ 17,50

Achterhoekse runderentrecôte met rode portjus
€ 18,50

‘Grillplatte’ met 5 soorten vlees,
kruidenboter en pepersaus
€ 18,75

Noaberschnitzel
met gebakken ui, spek en champignons
200 gram € 14,75
300 gram € 16,75

De hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade, gebakken aardappelen en frites.

Desserts

Crème brûlée met vanilleroomijs en caramel
€ 5,75

Parfait van witte chocolade met hangop van boerenyoghurt
en gemarineerde bosvruchten
€ 5,75

Coupe de Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
€ 5,75

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 4,75

Drie bollen ijs met slagroom
€ 4,75

Koffie / Thee met bonbons of likeur
€ 4,75

Irish Coffee / French Coffee / Italian Coffee
€ 4,75