Dinerkaart

Herfstmenu

U kunt uw eigen 3-gangen menu samenstellen uit de onderstaande gerechten:

Voorgerechten

Jachtsoep van wild met bospaddestoelen
Of
Groninger mosterdsoep met beenham
Of
Lauw warm gemarineerde zalm,
groene asperges, gekookt ei en mosterd-dille dressing
Of
Oosterse salade met gebakken ossenhaasreepjes en sesam-soja vinaigrette

Hoofdgerechten

Vis van de dag met passende saus
Of
Huisgemaakte wildpeper van hert en wildzwijn
met rode kool en aardappelpuree
Of
Wildspecial van twee soorten wildbereidingen met wildjus,
rode kool en aardappelpuree
(meerprijs € 4,00)
Of
Spies De Eetalage van lendebiefstuk en varkenshaas met pepersaus
Of
Malse boerenkotelet met gebakken champignons

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites en een frisse salade.

Desserts

Crème brûlée met vanilleroomijs en caramel
Of
Coupe De Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
Of
Hazelnotenparfait met kletskoppenmousse
Of
Irish Coffee / French Coffee / Italian Coffee
Herfstmenu: 3-gangen keuzemenu € 28,00

MAAND-MENU

Jachtsoep van wild met bospaddestoelen
of
Twentsche groentensoep met ballen
* * *
Atlantische tongfilet met witte wijnsaus
of
Noaberschnitzel met gebakken ui, spek en champignons
of
Flensje gevuld met spinazie, zongedroogde tomaat en geitenkaas, geserveerd met tomatensalsa (vegetarisch)
of
Zacht gegaarde kip ‘Napoleon’ met champignons, afgeblust met Cognac en geserveerd in kalfsjus

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites en een frisse salade.
* * *
Vanilleroomijs met chocoladesaus en slagroom
of
Coupe De Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
of
Irish Coffee/French Coffee/Italian Coffee
Maand-menu 3-gangen € 22,50

De à la carte kaart naar eigen keuze:

Voorgerechten en soepen

Lauw warm gemarineerde zalm,
groene asperges, gekookt ei en mosterd-dille dressing
€ 9,00

Gebakken mosselen en gamba’s, gegratineerd met oude kaas
en een knapperige knoflookcrostini
€ 9,25

Oosterse salade met gebakken ossenhaasreepjes en sesam-soja vinaigrette
€ 9,00

Rundercarpaccio met pesto, gehakte hazelnoten, oude kaas en rucola
€ 9,50

Mediterraanse salade met geitenkaas (vegetarisch)
€ 8,50

Proeverij voor 2 personen
met diverse vis- en vleesgerechtjes
€ 19,00

Jachtsoep van wild met bospaddestoelen
€ 5,75

Groninger mosterdsoep met beenham
€ 5,50

Twentsche groentensoep met ballen
€ 5,50

Hoofdgerechten

Flensje gevuld met spinazie en zongedroogde tomaat,
overbakken met geitenkaas en geserveerd met tomatensalsa (vegetarisch)
€ 15,75

Atlantische tongfilet met witte wijnsaus
€ 15,75

Vis van de dag met passende saus
€ 17,75

Huisgemaakte wildpeper van hert en wildzwijn
met rode kool en aardappelpuree
€ 17,00

Wildspecial van twee soorten wildbereidingen met wildjus,
rode kool en aardappelpuree
€ 21,50

Malse boerenkotelet met gebakken champignons
€ 16,75

Spies De Eetalage van lendebiefstuk en varkenshaas met pepersaus
€ 17,50

Varkenshaasspies met satésaus
€ 15,75

Malse kip ‘Napoleon’ met champignons,
afgeblust met Cognac en geserveerd in kalfsjus
€ 15,75

‘Ribs & Wings’
Spare ribs en chickenwings met Original BBQ-sauce en knoflooksaus
€ 16,25

Achterhoekse runderentrecôte met rode portjus
€ 19,25

‘Grillplatte’ met 5 soorten vlees, kruidenboter en pepersaus
€ 19,50

Noaberschnitzel
met gebakken ui, spek en champignons
200 gram € 15,25
300 gram € 16,75

De hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade, gebakken aardappelen en frites.

Desserts

Crème brûlée met vanilleroomijs en caramel
€ 5,75

Coupe de Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
€ 5,75

Hazelnotenparfait met kletskoppenmousse
€ 5,75

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 5,25

Drie bollen ijs met slagroom
€ 5,00

Koffie / Thee met bonbons of likeur
€ 4,75

Irish Coffee / French Coffee / Italian Coffee
€ 4,75

Call Now Button