Dinerkaart

Wintermenu

U kunt uw eigen 3-gangen menu samenstellen uit de onderstaande gerechten:

Voorgerechten

Jachtsoep van wild met bospaddestoelen
Of
Groninger mosterdsoep met beenham
Of
Salade met gebakken paddestoelen, Twentsche bakbloedworst
en gecarameliseerde appel
Of
Gebakken mosselen en gamba’s, gegratineerd met oude kaas
en een knapperige knoflookcrostini

Hoofdgerechten

Vis van de dag met passende saus
Of
Huisgemaakte wildpeper van hert en wildzwijn
met rode kool en aardappelpuree
Of
Runderstoofpotje en zacht gegaarde varkenssukade met rode portjus
Of
Malse boerenkotelet met gebakken champignons

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites en een frisse salade.

Desserts

Crème brûlée met vanilleroomijs en caramel
Of
Kletskoppenparfait en witte chocolademousse met pure chocolade
Of
Coupe De Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
Of
Irish Coffee / French Coffee / Italian Coffee
Wintermenu: 3-gangen keuzemenu € 27,50

MAANDMENU

Salade van rundercarpaccio en huisgerookte kalkoenfilet met aceto balsamico caramel
of
Twentsche groentensoep met ballen
of
Groninger mosterdsoep met beenham
* * *
Atlantische tongfilet met witte wijnsaus
of
Huisgemaakte wildpeper van hert en wildzwijn met rode kool en aardappelpuree
of
Flensje gevuld met spinazie, zongedroogde tomaat en geitenkaas, geserveerd met tomatensalsa (vegetarisch)
of
Malse kip “Napoleon” met champignons, afgeblust met Cognac en geserveerd in kalfsjus

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites en een frisse salade.
* * *
Coupe De Eetalage: notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
of
Warme bosvruchten met vanilleroomijs en slagroom
of
Irish Coffee/French Coffee/Italian Coffee

Maandmenu 3-gangen € 21,50

De à la carte kaart naar eigen keuze:

Voorgerechten en soepen

Salade met gebakken paddestoelen, Twentsche bakbloedworst
en gecarameliseerde appel
€ 9,50

Gebakken mosselen en gamba’s, gegratineerd met oude kaas
en een knapperige knoflookcrostini
€ 9,25

Rundercarpaccio met pesto, gehakte hazelnoten, oude kaas en rucola
€ 9,50

Mediterraanse salade met geitenkaas (vegetarisch)
€ 8,50

Proeverij voor 2 personen
met diverse vis- en vleesgerechtjes
€ 19,00

Groninger mosterdsoep met beenham
€ 5,50

Jachtsoep van wild met bospaddestoelen
€ 5,75

Twentsche groentensoep met ballen
€ 5,50

Hoofdgerechten

Flensje gevuld met spinazie en zongedroogde tomaat,
overbakken met geitenkaas en geserveerd met tomatensalsa (vegetarisch)
€ 15,75

Atlantische tongfilet met witte wijnsaus
€ 15,75

Vis van de dag met passende saus
€ 17,75

Huisgemaakte wildpeper van hert en wildzwijn
met rode kool en aardappelpuree
€ 16,50

Runderstoofpotje en zacht gegaarde varkenssukade met rode portjus
€ 16,50

Malse boerenkotelet met gebakken champignons
€ 16,50

Spies De Eetalage van lendebiefstuk en varkenshaas met pepersaus
€ 17,50

Varkenshaasspies met satésaus
€ 15,75

Zacht gegaarde kip ‘Napoleon’ met champignons,
afgeblust met Cognac en geserveerd in kalfsjus
€ 15,75

‘Ribs & Wings’
Spare ribs en chickenwings met Original BBQ-sauce en knoflooksaus
€ 16,25

Achterhoekse runderentrecôte met rode portjus
€ 19,25

‘Grillplatte’ met 5 soorten vlees,
kruidenboter en pepersaus
€ 19,50

Noaberschnitzel
met gebakken ui, spek en champignons
200 gram € 15,25
300 gram € 16,75

De hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade, gebakken aardappelen en frites.

Desserts

Crème brûlée met vanilleroomijs en caramel
€ 5,75

Kletskoppenparfait met witte chocolademousse en pure chocolade
€ 5,75

Coupe de Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
€ 5,75

Warme bosvruchten met kaneelroomijs
€ 6,00

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 5,25

Drie bollen ijs met slagroom
€ 5,00

Koffie / Thee met bonbons of likeur
€ 4,75

Irish Coffee / French Coffee / Italian Coffee
€ 4,75