Dinerkaart

Herfstmenu

U kunt uw eigen 3-gangen menu samenstellen uit de onderstaande gerechten:

Voorgerechten

Herfstsalade met gebakken paddestoelen, Twentsche bakbloedworst
en gecaramelliseerde appel
Of
Gebakken mosselen en gamba’s, gegratineerd met oude kaas
Of
Jachtsoep van wild met bospaddestoelen
Of
Kerrie-kokossoep met kip, bosui en paprika

Hoofdgerechten

Vis van de dag met passende saus
Of
Huisgemaakte wildpeper van hert en wildzwijn
met rode kool en aardappelpuree
Of
Spies De Eetalage van lendebiefstuk en varkenshaas met pepersaus
Of
Rundersukade en varkenssukade met rode portjus

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites en een frisse salade.

Desserts

Crème brûlée met vanilleroomijs en caramel
Of
Chocolade-parfait met kletskoppenmousse
Of
Coupe De Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
Of
Irish Coffee / French Coffee / Italian Coffee
Herfstmenu: 3-gangen keuzemenu € 27,00

Najaars-Special

Jachtsoep van wild met bospaddestoelen
Of
Kerrie-kokossoep met kip, paprika en bosui
***
Atlantische tongfilet met witte wijnsaus
Of
Huisgemaakte wildpeper van hert en wildzwijn
met rode kool en aardappelpuree
Of
Rundersukade en varkenssukade met rode portjus
***
Coupe De Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
Of
Chocolade-parfait met kletskoppenmousse
Of
Irish Coffee / French Coffee / Italian Coffee
Najaars-Special: 3-gangen keuzemenu € 24,50

De à la carte kaart naar eigen keuze:

Voorgerechten en soepen

Herfstsalade met gebakken paddestoelen, Twentsche bakbloedworst
en gecaramelliseerde appel
€ 8,75

Gebakken mosselen en gamba’s, gegratineerd met oude kaas
€ 8,75

Rundercarpaccio met pesto, gehakte hazelnoten, oude kaas en rucola
€ 8,75

Mediterraanse salade met geitenkaas (vegetarisch)
€ 8,25

Proeverij voor 2 personen
met diverse vis- en vleesgerechtjes
€ 19,00

Jachtsoep van wild met bospaddestoelen
€ 5,50

Kerrie-kokossoep met kip, bosui en paprika
€ 5,50

Twentsche groentensoep met ballen
€ 5,25

Hoofdgerechten

Flensje gevuld met spinazie en zongedroogde tomaat,
overbakken met geitenkaas en geserveerd met tomatensalsa (vegetarisch)
€ 15,75

Atlantische tongfilet met witte wijnsaus
€ 15,50

Vis van de dag met passende saus
€ 17,50

Huisgemaakte wildpeper van hert en wildzwijn
met rode kool en aardappelpuree
€ 17,50

Malse boerenkotelet met gebakken champignons
€ 16,50

Rundersukade en varkenssukade met rode portjus
€ 15,75

Varkenshaasspies met satésaus
€ 15,75

Zacht gegaarde kip ‘Napoleon’ met champignons,
afgeblust met Cognac en geserveerd in kalfsjus
€ 15,75

‘Ribs & Wings’
Spare ribs en chickenwings met Original BBQ-sauce en knoflooksaus
€ 15,75

Spies De Eetalage van lendebiefstuk en varkenshaas met pepersaus
€ 17,50

Achterhoekse runderentrecôte met rode portjus
€ 18,50

‘Grillplatte’ met 5 soorten vlees,
kruidenboter en pepersaus
€ 18,75

Noaberschnitzel
met gebakken ui, spek en champignons
200 gram € 14,75
300 gram € 16,75

De hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade, gebakken aardappelen en frites.

Desserts

Crème brûlée met vanilleroomijs en caramel
€ 5,75

Chocolade-parfait met kletskoppenmousse
€ 5,75

Coupe de Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
€ 5,75

Warme bosvruchten met kaneelroomijs
€ 5,75

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 4,75

Drie bollen ijs met slagroom
€ 4,75

Koffie / Thee met bonbons of likeur
€ 4,75

Irish Coffee / French Coffee / Italian Coffee
€ 4,75