Dinerkaart

Voorjaarsmenu

U kunt uw eigen 3-gangen menu samenstellen uit de onderstaande gerechten:

Voorgerechten

Goed gevulde goulashsoep met rundvlees
Of
Licht gebonden aspergesoep met beenham of gerookte zalm
Of
Lentesalade met lauw warm gemarineerde zalm,
groene asperges, gekookt ei en mosterd-dille dressing
Of
Oosterse salade met gebakken ossenhaasreepjes en sesam-soja vinaigrette

Hoofdgerechten

Vis van de dag met passende saus
Of
Zacht gegaarde kalfssukade met risotto ‘primavera’ en rode portjus
Of
Spies De Eetalage van lendebiefstuk en varkenshaas met pepersaus
Of
Malse boerenkotelet met gebakken champignons

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites en een frisse salade.

Desserts

Crème brûlée met vanilleroomijs en caramel
Of
Gepocheerde ananas met witte chocolade-mousse en gemarineerde bosvruchten
Of
Coupe De Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
Of
Irish Coffee / French Coffee / Italian Coffee
Voorjaarsmenu: 3-gangen keuzemenu € 28,00

MAANDMENU

Goed gevulde goulashsoep met rundvlees
of
Twentsche groentesoep met ballen
* * *
Atlantische tongfilet met witte wijnsaus
of
Runderstoofpotje en varkenssukade met rode portjus
of
Flensje gevuld met spinazie, zongedroogde tomaat en geitenkaas, geserveerd met tomatensalsa (vegetarisch)
of
Malse kip “Napoleon” met champignons, afgeblust met Cognac en geserveerd in kalfsjus

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites en een frisse salade.
* * *
Coupe De Eetalage: notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
of
Warme bosvruchten met vanilleroomijs en slagroom
of
Irish Coffee/French Coffee/Italian Coffee

Maandmenu 3-gangen € 21,50

De à la carte kaart naar eigen keuze:

Voorgerechten en soepen

Lentesalade met lauw warm gemarineerde zalm,
groene asperges, gekookt ei en mosterd-dille dressing
€ 9,00

Gebakken mosselen en gamba’s, gegratineerd met oude kaas
en een knapperige knoflookcrostini
€ 9,25

Oosterse salade met gebakken ossenhaasreepjes en sesam-soja vinaigrette
€ 9,00

Rundercarpaccio met pesto, gehakte hazelnoten, oude kaas en rucola
€ 9,50

Mediterraanse salade met geitenkaas (vegetarisch)
€ 8,50

Proeverij voor 2 personen
met diverse vis- en vleesgerechtjes
€ 19,00

Goed gevulde goulashsoep met rundvlees
€ 5,75

Licht gebonden aspergesoep met beenham of gerookte zalm
€ 5,75

Twentsche groentensoep met ballen
€ 5,50

Hoofdgerechten

Flensje gevuld met spinazie en zongedroogde tomaat,
overbakken met geitenkaas en geserveerd met tomatensalsa (vegetarisch)
€ 15,75

Atlantische tongfilet met witte wijnsaus
€ 15,75

Vis van de dag met passende saus
€ 17,75

Zacht gegaarde kalfssukade met risotto ‘primavera’ en rode portjus
€ 17,50

Malse boerenkotelet met gebakken champignons
€ 16,75

Spies De Eetalage van lendebiefstuk en varkenshaas met pepersaus
€ 17,50

Varkenshaasspies met satésaus
€ 15,75

Malse kip ‘Napoleon’ met champignons,
afgeblust met Cognac en geserveerd in kalfsjus
€ 15,75

‘Ribs & Wings’
Spare ribs en chickenwings met Original BBQ-sauce en knoflooksaus
€ 16,25

Achterhoekse runderentrecôte met rode portjus
€ 19,25

‘Grillplatte’ met 5 soorten vlees, kruidenboter en pepersaus
€ 19,50

Noaberschnitzel
met gebakken ui, spek en champignons
200 gram € 15,25
300 gram € 16,75

De hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade, gebakken aardappelen en frites.

Desserts

Crème brûlée met vanilleroomijs en caramel
€ 5,75

Gepocheerde ananas met witte chocolade-mousse en gemarineerde bosvruchten
€ 5,75

Coupe de Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
€ 5,75

Coupe met warme bosvruchten en vanilleroomijs
€ 5,50

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 5,25

Drie bollen ijs met slagroom
€ 5,00

Koffie / Thee met bonbons of likeur
€ 4,75

Irish Coffee / French Coffee / Italian Coffee
€ 4,75

Call Now Button