Dinerkaart

Herfstmenu

U kunt uw eigen 3-gangen menu samenstellen uit de onderstaande gerechten:

Voorgerechten

Jachtsoep van wild met bospaddestoelen
Of
Groninger mosterdsoep met beenham
Of
Herfstsalade met gebakken paddestoelen, Twentsche bakbloedworst
en gecarameliseerde appel
Of
Gebakken mosselen en gamba’s, gegratineerd met oude kaas
en een knapperige knoflookcrostini

Hoofdgerechten

Vis van de dag met passende saus
Of
Huisgemaakte wildpeper van hert en wildzwijn
met rode kool en aardappelpuree
Of
Runderstoofpotje en zacht gegaarde varkenssukade met rode portjus
Of
Malse boerenkotelet met gebakken champignons

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites en een frisse salade.

Desserts

Crème brûlée met vanilleroomijs en caramel
Of
Kletskoppenparfait en witte chocolademousse met pure chocolade
Of
Coupe De Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
Of
Irish Coffee / French Coffee / Italian Coffee
Herfstmenu: 3-gangen keuzemenu € 27,50

De à la carte kaart naar eigen keuze:

Voorgerechten en soepen

Herfstsalade met gebakken paddestoelen, Twentsche bakbloedworst
en gecarameliseerde appel
€ 9,50

Gebakken mosselen en gamba’s, gegratineerd met oude kaas
en een knapperige knoflookcrostini
€ 9,25

Rundercarpaccio met pesto, gehakte hazelnoten, oude kaas en rucola
€ 9,50

Mediterraanse salade met geitenkaas (vegetarisch)
€ 8,50

Proeverij voor 2 personen
met diverse vis- en vleesgerechtjes
€ 19,00

Groninger mosterdsoep met beenham
€ 5,50

Jachtsoep van wild met bospaddestoelen
€ 5,75

Twentsche groentensoep met ballen
€ 5,50

Hoofdgerechten

Flensje gevuld met spinazie en zongedroogde tomaat,
overbakken met geitenkaas en geserveerd met tomatensalsa (vegetarisch)
€ 15,75

Atlantische tongfilet met witte wijnsaus
€ 15,75

Vis van de dag met passende saus
€ 17,75

Huisgemaakte wildpeper van hert en wildzwijn
met rode kool en aardappelpuree
€ 16,50

Runderstoofpotje en zacht gegaarde varkenssukade met rode portjus
€ 16,50

Malse boerenkotelet met gebakken champignons
€ 16,50

Spies De Eetalage van lendebiefstuk en varkenshaas met pepersaus
€ 17,50

Varkenshaasspies met satésaus
€ 15,75

Zacht gegaarde kip ‘Napoleon’ met champignons,
afgeblust met Cognac en geserveerd in kalfsjus
€ 15,75

‘Ribs & Wings’
Spare ribs en chickenwings met Original BBQ-sauce en knoflooksaus
€ 16,25

Achterhoekse runderentrecôte met rode portjus
€ 19,25

‘Grillplatte’ met 5 soorten vlees,
kruidenboter en pepersaus
€ 19,50

Noaberschnitzel
met gebakken ui, spek en champignons
200 gram € 15,25
300 gram € 16,75

De hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade, gebakken aardappelen en frites.

Desserts

Crème brûlée met vanilleroomijs en caramel
€ 5,75

Kletskoppenparfait met witte chocolademousse en pure chocolade
€ 5,75

Coupe de Eetalage
Notenijs, vanilleroomijs, advocaat, gesuikerde walnoten en slagroom
€ 5,75

Warme bosvruchten met kaneelroomijs
€ 6,00

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 5,25

Drie bollen ijs met slagroom
€ 5,00

Koffie / Thee met bonbons of likeur
€ 4,75

Irish Coffee / French Coffee / Italian Coffee
€ 4,75