Kerstdiner in De Eetalage

De Eetalage serveert de 1e en 2e Kerstdag een Kerstdiner.
Zowel gezellig samen aan tafel uw Kerstdiner genieten, als zelf uw hoofdgerecht samenstellen
aan het Kerstbuffet.
We hopen u zo een informele en vooral heerlijke avond aan te bieden met Kerst.

U wordt van harte welkom geheten om 17.45 uur met een Kerstcocktail.

Kerstmenu

Proeverij van diverse voorgerechtjes per 2 personen geserveerd
* * *
Jachtsoep van wild met bospaddestoelen
of
Dubbel getrokken runderbouillon met fijne groenten en tuinkruiden
* * *
Hoofdgerechtenbuffet:
Stoofpotje van kabeljauw, tong en zalmfilet in witte wijnsaus
Zacht gegaarde rundersukade met rode portjus
Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus
Huisgemaakte wildpeper van hert en wildzwijn
Malse kip ‘Napoleon’, afgeblust met Cognac en geserveerd in kalfsjus
Pilav rijst, aardappelpuree, gebakken aardappelen, moestuin van groenten,
stoofpeertjes, appelcompôte, rauwkostsalade
* * *
Grand dessert du chef
Genieten van kleine huisgemaakte desserts op bord geserveerd
* * *
Koffie / Thee / Cappuccino / Irish Coffee met Kerstbonbon

Graag bieden wij u het Kerstdiner aan voor € 37,50 per persoon.
Voor kinderen gelden natuurlijk aangepaste prijzen.